Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή η κυκλοφορία των Ty the Tasmanian Tiger 2 και 3 στο Switch

*
Η Krome Studios, η developer πίσω από τη σειρά Ty the Tasmanian Tiger, δείχνει πως ενδιαφέρεται να φέρει περισσότερους τίτλους του franchise στο Nintendo Switch. Όλα αυτά, μετά το HD remaster του Ty the Tasmanian Tiger, που κυκλοφόρησε για την υβριδική κονσόλα τους προηγούμενους μήνες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Steve Stamatiadis της Krome Studios, επιβεβαίωσε πως τα Ty the Tasmanian Tiger 2 και 3 είναι έτοιμα από όσον αφορά τον καλλιτεχνικό τομέα και ταυτόχρονα, η εταιρεία σκέφτεται να μεταφέρει τον πρώτο τίτλο και σε άλλες πλατφόρμες.


Επίσης ο Stamatiadis δεν απόκλεισε την κυκλοφορία ενός ακόμα sequel, το πέμπτο παιχνίδι για τη δημοφιλή σειρά, όμως για την ώρα, το studιο αντιμετωπίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τη χρηματοδότηση και στελέχωσή του. Αν κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί στο μέλλον, θα πρόκειται για ένα 3D platformer. Όμως όλα εξαρτώνται από το οικονομικό. Την εποχή που κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι, η ομάδα ανάπτυξης της Krome Studios μετρούσε 20- 25 άτομα. Τώρα έχουν μείνει μόνο 12.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*